Валута:
BGN
  • BGN
  • EUR
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

OroClean Chemie - Швейцария

OroClean Chemie - Швейцария

8

продукти

Продукти

OROCID-MULTISEPT® Plus soaking tray

Вана за дезинфекция на инструменти с подвижен капак и решетка.

Обем: 3 л.

Цена: 88.00лв.

По заявка

Брой:

OROLIN® Multisept Plus

 

Специално разработен мощен концентрат за едър стоматологичен и хирургичен инструментариум. Силно почистващо действие. Съдържа инхибитори за предпазване от корозия. Без алдехиди, фенол и корозивни амониеви хлориди. Подходящ за употреба и в ултразвукови вани..

Опаковка: 5 л.

Цена: 120.00лв.

По заявка

Брой:

ULTRACLEAN-3

ULTRACLEAN-3 е мощен концентрат за почистване на хирургични и стоматологични инструменти в ултразвукова вана. Алкалният концентрат успешно премахва остатъчните протеини, кръв, гипс и дори цимент.

Опаковка: 1 л.

Цена: 24.00лв.

В наличност

Брой:

DENTIRO® Wipes

Високоефективни почистващи и дезинфектиращи кърпи за малкиработни повърхности, неинвазивно медицинско оборудване и повърхности на стоматологични столове. Без алдехиди с ниско съдържание на алкохол.

Опаковка: 120 бр.

Размер: 145х200 mm

Цена: 13.80лв.
Няма наличност
Брой:

ORO CLEAN® Plus

Дезинфектант и почистващ разтвор за аспирации и плювалници. Отличната комбинация от почистващи и дезинфекциращи съставки подпомага отстраняването на наслагванията и осигурява безпроблемна работа на аспирационните уреди. Без алдехиди и алкохоли, подходящ за употреба върху различни материали. Непенлива бистра жълта течност с аромат на мента.

Опаковка: 2 л.

Цена: 48.00лв.

В наличност

Брой:

OROLIN® Multisept Plus

Специално разработен мощен концентрат за едър стоматологичен и хирургичен инструментариум. Силно почистващо действие. Съдържа инхибитори за предпазване от корозия. Без алдехиди, фенол и корозивни амониеви хлориди. Подходящ за употреба и в ултразвукови вани.

Опаковка: 1 л.

Цена: 32.00лв.

В наличност

Брой:

OROLIN® Burbath

Готов разтвор за ефетивна дезинфекция и почистване на всички ротиращи дентални и хирургични инструменти. Без алдехиди, биоразградим, без изплакване, сигурна защита от корозия. Изключително широк спектър на действие и много кратко време на експозиция

Опаковка: 1 л.

Цена: 26.00лв.

В наличност

Брой:

ISORAPID® Spray

 

Готов за употреба разтвор без алдехиди и ниско съдържание на алкохол, за бърза дезинфекция на турбини, наконечници, работни повърхности, дентално и медицинско оборудване. Биоразградим.

Опаковка: 1л.

Цена: 26.00лв.

В наличност

Брой:
«1» Страница 1 от 1
Върни До Горе