Валута:
BGN
  • BGN
  • EUR
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

ApaCare

7

продукти

Продукти

Apa Gum

Антикариесните дъвки АпаГъм, произведени без захар, съдържат 100% ксилитол - един вкусен заместител на захарта с натурален произход (наричан още брезова захар), който допринася за намаляване на бактериите, причиняващи кариеси в устната кухина. Заедно със съдържащите се в АпаГъм минерали за зъбния емайл Калций и Фосфат Ксилитолът допринася за реминерализацията и трайното възстановяване на зъбния емайл. Предотвратява кариесите до 100% . Подпомага възстановяването на наранения зъбен емайл (началните кариозни лезии). Подкрепя уравновесяването на флората в устната кухина. Количество: 24 блистера х 12 медицински дъвки
Цена: 76.00лв.

По заявка

Брой:

ApaCare Zahnlack

Десенсибилизиращ и реминализиращ лак за зъби. Прилага се за намаляване на чувствителността след професионално почистване или избелване, за изолиране на чувствителни зъбни шийки, за терапия на начални кариозни лизии, за екстремна реминализация на зъбната повърхност. Съдържа 20% хидроксилапатит, без флуор. Приложим за всички възрасти.

Само за кабинетна употреба.

Опаковка: 5 мл.

Цена: 40.00лв.

По заявка

Брой:

ApaCare Professional

Apa Care Professional е универсална паста за почистване и полиране на зъбите със среден размер на частиците. Apa Care Professional е богата на медицински хидроксилапатит (nHAP), който в процеса на полиране се отлага върху зъбната повърхност. Съдържа 8% хидроксилапатит и флуор 1450ppm., RDA 150.

Само за професионално приложение!

Опаковка: 75 мл.

Цена: 42.00лв.

По заявка

Брой:

ApaCare Liquid

Антибактериален балсам за уста и зъби с медицински нано-хидроксилапатит. По време на изплакването минералите на хидроксилапатита се отлагат по зъбите, в междузъбните пространства, в грапавините и фисурите. Зъбите стават приятно гладки и блестяши. Етеричните масла атакуват патогенния биофилм. Без алкохол.

Опаковка: 200 мл.

Цена: 25.00лв.

В наличност

Брой:

ApaCare polish

Паста за един-два пъти седмична употреба за полиране на зъбите до блясък. Полирашата паста съдържа освен флуорид (1450ppmF) и хидроксилапатит, още и специални абразивни частици с висока почистваща способност (RDA 180). Особено препоръчителна за отстраняавне на петна от чай, кафе, червено вино и никотин.

Опаковка: 20 мл.

Цена: 18.50лв.

В наличност

Брой:

ApaCare repair

Реминерализираща паста за зъби с 5% медицински хидроксилапатит. Почиства, поддържа, импрегнира и заглажда зъбната повърхност. Защитава от кариеси, натрупвания на зъбна плака и пародонтити. Придава на зъбите естествена белота и сияещ гланц. Медицинският хидроксилапатит реминерализира и импрегнира наранения зъбен емайл и намалява чувствителността на зъбите

Опаковка: 75 мл.

Цена: 14.00лв.

В наличност

Брой:

ApaCare repair gel

Гел с течен зъбен емайл, реминализира и възстановява започващите кариеси. Високообогатен с медицински хидроксилапатит /течен зъбен емайл/, покрива вашите зъби с тънък защитен слой. Външно зъбите са изсветлени, лъскави, а импрегниращият филм отблъсква бактериите и отлаганията по зъбите. Намаляват случаите на чувствителност, редуцира се началните форми на кариес, заглажда  порите и грапавините. Предотвратява се образуването на кариеси, респективно деминерализацията на зъбите. 

Опаковка: 30 мл.

Цена: 28.00лв.

По заявка

Брой:
«1» Страница 1 от 1
Върни До Горе