Валута:
BGN
  • BGN
  • EUR
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

ECOLAB

5

продукти

Продукти

Silonda

Емулсия “ Масло-във-Вода”поддържа и регулира влажността на кожата, особено при честото й миене и дезинфекциране. Бързо действащите регулатори на влажността допринасят за бързото и сигурно предотвратяване на кожни увреди. Внимателно подбрана комбинация от подхранващи кожата масла.  Попива веднага.

Опаковка: 500мл.

Цена: 14.00лв.
Няма наличност
Брой:

Sekusept Aktiv

Най-доброто комплексно решение за ефективно почистване и дезинфекция на инструменти и анестезиологична екипировка. Средство на избор за почистване и дезинфекция на ендоскопи (вкл. флексибелни). Препаратът притежава и спороцидни свойства. Новосъздадената съвременна формула не съдържа алдехиди и съчетава отличната съвместимост с материалите и дълготрайното запазване на качествата на инструментариума.

Опаковка: 1,5 кг.

Цена: 65.00лв.

В наличност

Брой:

Incidin liquid

Готов за употреба препарат на алкохолна основа със широк спектър на действие, без добавка на алдехиди за бърза дезинфекция на повърхности и предмети от болничното обзавеждане. 

Опаковка: 1 л.

Цена: 28.00лв.
Няма наличност
Брой:

Silonda

Емулсия “ Масло-във-Вода”поддържа и регулира влажността на кожата, особено при честото й миене и дезинфекциране. Бързо действащите регулатори на влажността допринасят за бързото и сигурно предотвратяване на кожни увреди. Внимателно подбрана комбинация от подхранващи кожата масла. Попива веднага.

Опаковка: 500мл.

Цена: 14.00лв.
Няма наличност
Брой:

Skinman Soft Protect

Средство за дезинфекция на ръце с пълен вирусоциден спектър. Изключително щадящ за кожата: съдържа Витамин Е (предпазва клетките от формиране на свободни радикали), Глицерин (овлажнява кожата) и Пантенол (омекотява и регенерира кожата), което го прави освен сигурен, но също така и подходящ за честа употреба в практиката. Кратко експозиционно време: 20 сек. хигиенна дезинфекция, 90 сек. – хирургична дезинфекция на ръце.

Опаковка: 500 мл.

 

Цена: 14.00лв.
Няма наличност
Брой:
«1» Страница 1 от 1
Върни До Горе