Валута:
BGN
  • BGN
  • EUR
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

Heraeus Kulzer

14

продукти

Продукти

Oxasil Soft Set

 

С-силикон с висока първоначална подвижност за основен отпечатък при  двуфазна техника с два вискозитета. 

Комплекта включва: Optosil comfort 900мл., Xantopren L Blue 140 мл., Activator 60мл.

Цена: 70.00лв.

В наличност

Брой:

Charisma Flow

Charisma Flow – Microglass I течлив композит с управляема консистенция, излъчващ флуоридни йони, хамелеон ефект за естествени обтурации. Приложение: запечатване на фисури, обтурации клас V, минималноинвазивни обтурации от класове – I и II и III , фотополимеризиращи подложки, закрепване на брекети и др.

Опаковка: шприца 1,8гр.

 

Цена: 36.00лв.

В наличност

Виж детайли

Charisma Smart

Универсален, рентгеноконтрастен субмикронен хибриден фотокомпозит, специално създаден за направата на витални и красиви реставрации всеки ден! Неорганичният филер на Charisma Smart е ВаAl флуоридно стъкло с много малка големина на частиците от 0.005 – 10 микрона.Charisma Smart има ясно изразен хамелеон ефект и полируемост до най-високо лустро. Charisma Smart е с цветово стабилизирана технология, която предава достатъчна плътност на цвета и позволява създаването на естествени реставрации само в един слой.

Опаковка: шприца 4гр.

 

Цена: 33.00лв.

В наличност

Виж детайли

Charisma Diamond

Универсален нанохибриден фотокомпозит с нова иновативна формула и неограничен филър с 80-82% висока плътност за висококачествени реставрац. Уникалният матрикс на материала които водят до перфектна естетика, минимално свиване и изключителна здравина на обтурациите.

Опаковка: шприца 4 гр.

 

Цена: 116.00лв.

По заявка

Виж детайли

Charisma Smart Combi kit

Универсален, рентгеноконтрастен субмикронен хибриден фотокомпозит, специално създаден за направата на витални и красиви реставрации всеки ден. Неорганичният филър на Charisma Smart е ВаAl флуоридно стъкло с много малка големина на частиците от 0.005 – 10 микрона. Charisma Smart има ясно изразен хамелеон ефект и полируемост до най-високо лустро. Charisma Smart е с цветово стабилизирана технология, която предава достатъчна плътност на цвета и позволява създаването на естествени реставрации само в един слой.

Опаковка: 8 шприци х 4 г: А1, А2-2 броя, А3-2 броя, А3.5, В2 , Gluma 2 bond 4 мл., Gluma etch 2 бр x 2.5 мл.

Цена: 245.00лв.

По заявка

Брой:

Activator Universal

Универсален катализатор за С - силикони.

Опаковка: 60мл.

Цена: 18.00лв.

В наличност

Брой:

Gluma 2 bond

Gluma 2 bond е еднокомпонентен праймер и бонд с подобрена формула и по-силно изразено десензибилизиращо действие. Той е индициран за свързване на директни и индиректни реставрации и за запечатване на свръхчувствителни зони от зъба. По-малко съдържание на етанол и вода за по-добро изпарение на разтворителя. Мономер с подобрена консистенция - нанася се само в един слой. Нанопълнители за много добра здравина, нов стабилизатор за удължен срок на годност. Gluma 2 bond показва отлична маргинална адаптация и изгражда хомогенен слой от 5 микрона.

Опаковка: 4мл.

Цена: 102.00лв.

В наличност

Брой:

Sopira

Карпулни игли.

Опаковка: 100бр.

 

Цена: 20.00лв.

В наличност

Виж детайли

MOLDASYNT

Синтетичен супертвърд гипс клас IV за изработване на неподвижни конструкции, корони, мостове, инлеи, онлеи. Изключително тиксотропен с чудесна течливост и репродукция на детайлите.

Опаковка: 4,5 кг.

Цвят: светло кафяв

Цена: 35.00лв.

В наличност

Брой:

MOLDANO

Универсален гипс клас III за цели и частични протези, ортодонтски модели и други видове ситуационни модели с гладка консистенция, ниска експанзия и бързо време на втвърдяване.

Цвят: син

Опаковка: 25 кг.

Цена: 90.00лв.

В наличност

Брой:
«1 2» Страница 1 от 2
Върни До Горе